Opinie

9,0
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
9,3
Komfort
9,0
Lokalizacja obiektu
8,8
Udogodnienia
8,8
Personel
9,5
Stosunek jakości do ceny
8,6

Opinie

    Grzegorz S
    pl

    Ocena

    8,3
    7 maja 2018
    Brak plaży
    Blisko do centrum miasta
    Adrian
    pl

    Ocena

    7,9
    7 maja 2018
    Brak wifi w pokoju. 3 dni pobytu bez wifi. Duży minus gdy ktoś pracuje z komputera.
    Wygodne lozko, fajny widok z okna
    izabela
    pl

    Ocena

    10
    6 maja 2018

    super

    Joanna
    pl

    Ocena

    10
    6 maja 2018
    Jedynym minusem jest to,ze na drugiej stronie jest smietnik gdzie zwoza smieci z okolicy i kazdego ranka łubu dubu od 6.30 smieciarze wywoza wszystko.Nie smierdzi, nie ma uciazliwych owadow.To problem wladz niestety a nie gospodarzy.Plusow znacznie wiecej wiec polecam.
    Wspaniali gospodarze.Apartamenty mega czyste z bardzo dobrym wyposazeniem.Reczniki zmieniane,papier toalsklep.dokladany w razie potrzeby i kosmetyki na start.Na dole sklep.
    HONORATA
    pl

    Ocena

    10
    2 października 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Pawel Radzimowski
    no

    Ocena

    10
    28 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Ewelina
    pl

    Ocena

    9,2
    31 sierpnia 2017

    Polecam!!!

    Brak
    Czystość
    Jerzy Lis
    pl

    Ocena

    9,6
    27 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Lech
    pl

    Ocena

    10
    25 sierpnia 2017
    Bardzo miła gospodyni, warunki super, widok z balkonu wart każdej ceny,plaża w odległości 10 metrów
    Artur
    pl

    Ocena

    10
    24 sierpnia 2017

    Wspaniałe miejsce ,gorąco polecam.

    Obiekt położony w bardzo dobrej lokalizacji (tuż przy małej kameralnej plaży,właścicielka bardzo uprzejma i pomocna .Trogir jest bardzo ładnym zabytkowym miasteczkiem . Obiekt i miasto polecam dla osób ceniących spokój i kameralność.
    Patryk
    pl

    Ocena

    9,2
    23 sierpnia 2017
    Nie ma informacji o tym że nalezy zapłacić za pokój gotówką na miejscu w Euro lub Kunach Chorwackich (przelicznik zawyżony 1e to 7,5 kuny). Booking.com nie informuje o braku takiej opcji, a informuje o depozycie 100e którego nie biorą.
    Lokalizacja obiektu z widokiem na plaże, oraz 2 tarasy na których mozna było zjeść kolację oraz się opalać. Bliskość do plaży po drugiej stronie ulicy i fantastyczny widok na Okrug Gornij oraz przedmieścia Trogiru. Spacer do miasta to 20 minut i ijest opcja przepłyniecia tej trasy stateczkiem.
    Alison
    gb

    Ocena

    9,2
    22 czerwca 2018

    Excellent location for exploring Trogir and surrounding area

    Great location opposite the beach where the little boat to Trogir went from every hour. Above a supermarket which was handy but not noisy. Restaurant and cash machine very close.
    Peter
    pl

    Ocena

    8,8
    22 czerwca 2018

    Romantic mornings thanks to a fantastic seaview.

    A busy and noisy road just in front of the apartment. No protection on balcony rail to prevent things falling down on the pavement and pedestrians' heads. Bad or no WIFI.
    A fantastic view of the sea. A beach just in front of the apartment. A supermarket in the "basement". Good and easy private parking facility. The old town of Trogir and a boat connection to Split within a walking distance. All facilities almost brand new.
    Carol
    ca

    Ocena

    6,7
    5 czerwca 2018

    Reasonable value for money in this busy town.

    We tried to contact the host a couple days after checking out as we thought one of our travelling group had forgotten shoes there. We got no response.
    gb

    Ocena

    7,5
    11 października 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    gb

    Ocena

    10
    9 października 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    alison
    gb

    Ocena

    8,8
    29 września 2017

    Beautiful apt, lovely hosts.

    A bit too far from marina . Walking ok but on a Saturday it's difficult to get a taxi with luggage due to traffic.
    Excellent view from front. Modern and clean
    Mark
    gb

    Ocena

    10
    14 września 2017

    Great apartments and really friendly hosts. Perfect location for a quiet break

    N/A
    Really modern and spotless studio. Small clean beach across the road and only a 15 minute walk or boat trip to the livelier town centre
    Marianna
    nz

    Ocena

    7,5
    14 września 2017

    We were a It dissapointed in the location of the apartment.

    Road to apartment narrow and well used so a bit scary for driving . A little far from old town as walking difficult especially at night due to narrow road and traffic . Recycling refuge station in front of apartment is not so obvious if your apartment is on top floor.
    Good restaurant just down road as we arrived in pouring rain this was great. Supermarket in same buildings. Parking excellent.
    Gaetano
    it

    Ocena

    7,5
    4 września 2017

    Good and funny

    TV not in italian's language
    Location and staff's courtesy
Ładowanie opinii